Skype 18     Drapeau usgb      Chine 4      Viet nam 3      Russie 2      France 1      Apprendre et perfectionner le français en ligne à l'oral et à l'écrit :   
www.vers-la-france.com/fr                                         conversation sur Skype, cours et exercices personnalisés avec un enseignant français Tel 1 33 (0)6 44 24 48 57    

Leer Frans en maak snel vorderingen

Personalisierter Online-Französischunterricht

Validation Je bent een beginner (niveau A0, A1 en A2) en durft niet te spreken: ik help je om zelfvertrouwen te krijgen. U leert gemakkelijk de basis van de Franse taal, zodat u zich correct kunt uitdrukken in het dagelijks leven.

Validation Je zit op een gemiddeld of gevorderd niveau (niveau B1, B2, C1 en C2) en je wilt je vaardigheden verbeteren om te leven, studeren, werken of reizen in een Franstalig land: ik zal je de subtiliteiten van de Franse taal leren . U ontwikkelt uw woordenschat op de gebieden die u interesseren en u beheerst gemakkelijk de syntaxis, zowel gesproken als geschreven.

Validation Ik bied je je eerste online cursus Frans aan. De cursussen zijn individueel, maar het is mogelijk om de training met vrienden of collega's te volgen. Mijn lessen stellen je in staat om goed te spreken, je correct uit te drukken en je verstaanbaar te maken voor de Fransen. U kunt Franse kranten lezen, naar de radio luisteren, tv kijken en films kijken. Ze ontwikkelen een goede syntaxis voor gemakkelijke communicatie.

Auf Sie zugeschnittener mündlicher und schriftlicher Französischunterricht und Übungen

Validation Conversatie en mondelinge expressie: geef uw mening over een onderwerp, breng informatie over en begrijp uw gesprekspartner

Validation Uitspraak, Spreken: Identificeer en reproduceer de fonemen van de Franse taal

Validation Woordenschat: Verrijking van de lexicale gebieden

Validation Syntaxis: let op de woordvolgorde

Validation Grammatica, spelling, vervoeging

Validation Mondeling begrip: audio- en videoverslagen met vragen

Validation Schrift: Artikelen uit de Franse pers over een breed scala aan onderwerpen en actuele gebeurtenissen

Validation Schriftelijke uitdrukking: diverse essays, samenvattingen

                     Rdv skypeEerste les GRATIS

Brauchen Sie Hilfe, um in Französisch voranzukommen?

Het is natuurlijk onmogelijk om in je eentje een taal te leren. De beste manier om dit te bereiken is door middel van privé- of kleine groepslessen. Dit is de garantie dat u profiteert van gepersonaliseerde educatieve inhoud die is aangepast aan uw niveau en leerdoelen.

Validation U wilt Frankrijk ontdekken en communiceren met de Fransen, of uw studie of professionele carrière voortzetten in een Franstalig land. Leer de Franse taal gemakkelijk en met enthousiasme. Maak snel vorderingen met gepersonaliseerde lessen die zijn afgestemd op jouw situatie en interesses.

Validation Je moet binnenkort slagen voor een examen Frans. Bereid u efficiënt voor op de examens TCF / DILF / DELF / DALF en ontvang uw diploma om uw niveau Frans te bevestigen.

Validation  ​​​​​​​Wat je motivatie ook is, neem contact met me op en boek een gratis proefles.​​​​​​​

Ihr erster Online-Französischkurs ist kostenlos.

Validation Waarom wil je Frans leren? We leren elkaar kennen tijdens je eerste gratis Skype-sessie.

Validation Ik zal uw niveau Frans beoordelen. U legt mij uw doelen uit en ik zal een individueel leertraject voorstellen om uw Franse taalvaardigheid snel te verbeteren.

Validation U ontvangt duidelijke en beknopte themabladen met oefeningen aangepast aan uw niveau, tempo en doelen. U bepaalt zelf het tempo (minimaal 1 keer per week) en de duur (minimaal 30 minuten) van uw lessen Frans. U kiest de formule die het beste bij uw beschikbaarheid past. Ik bied pakketten aan van 5, 10 of 20 uur tegen aantrekkelijke voorwaarden. U kunt uw lessen veilig betalen met de PayPal-betaalmethode.

                                                                       Paiement se curise

Drapeuaux du monde

Bienvenue !

Cours individuels en ligne de français oral et écrit avec une enseignante française

Individual online speaking and writing french courses with a native teacher

Khóa học nói và viết tiếng pháp trực tuyến được cá nhân hóa với huấn luyện viên

Kурсы разговорного и письменного французского языка с частным преподавателем

法语对网上课堂